Contact

UPDATE februari 2022: Vanwege de grote hoeveelheid consult-aanvragen (en de daarmee gepaard gaande oplopende wachttijden) bestaat er tot nadere orde een consult stop. U kunt desgewenst terecht bij voedingukg@uu.nl voor patiëntgebonden voedingsadvies. Alleen voor dringende en zeer complexe gevallen maken wij momenteel een uitzondering.

Dierenartsen kunnen voor deze dringende en complexe gevallen contact opnemen via het onderstaande contact formulier. Wij vragen u daarbij ons zo uitgebreid mogelijk van informatie te voorzien, en de patiëntenkaart van de patient als bijlage bij te voegen. Graag wijzen wij u erop dat de advisering kosten met zich meebrengt.

Bent u patient-eigenaar en door uw dierenarts doorverwezen naar deze website? Vraag uw dierenarts zelf contact met ons op te nemen. Directe adviesvragen van patiënteigenaren kunnen wij helaas momenteel niet in behandeling nemen.

 


Graag attenderen wij dierenartsen via deze weg ook op het bestaan van FeedWise, een web-based voedingsapplicatie voor de dierenartsenpraktijk, waar u als dierenarts of paraveterinair zelf wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies mee kunt geven voor uw patiënten. Benieuwd naar FeedWise, of interesse in een vrijblijvende demonstratie? Neem een kijkje op de website www.feedwise.nl en schrijf u in voor een vrijblijvende demonstratie.