Contact

UPDATE Februari 2024


LET OP:
Vanwege het alsmaar groeiende aantal voedingsadviezen die via deze website worden aangevraagd (en daarmee gepaarde oplopende wachttijden), is het helaas niet mogelijk voor dier-eigenaren om zelf voedingsadvies aan te vragen via het onderstaande contact formulier.

Voor dierenartsen is er de mogelijkheid om ondersteuning aan te vragen voor complexe voedingscsussen. Communicatie en facturatie omtrent dit advies verloopt dan volledig via de aanvragende dierenarts. Let op: aan dit advies zitten kosten verbonden (zie www.nutrissues.nl/tarieven). 

Mocht de eigenaar direct contact wensen met een voedingsspecialist, dan kunnen eigenaren en doorverwezen worden naar de voedingspoli van de Universiteitkliniek voor Gezelschapsdieren, voedingukg@uu.nl. Excuses voor dit ongemak.


Graag attenderen wij dierenartsen via deze weg ook op het bestaan van FeedWise, een web-based voedingsapplicatie voor de dierenartsenpraktijk, waar u als dierenarts of paraveterinair zelf wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies mee kunt geven voor uw patiënten. Benieuwd naar FeedWise, of interesse in een vrijblijvende demonstratie? Neem een kijkje op de website www.feedwise.nl.