Voedingsadvies

De vraag naar onafhankelijk diervoedingsadvies neemt snel toe, doordat enerzijds de keuze in diervoeding enorm divers is en anderzijds de diereigenaar steeds kritischer wordt in zijn of haar keuzes, hierbij gesteund dan wel gestuurd door het internet. Daarnaast is de trend waarneembaar dat eigenaren de voeding voor hun huisdier steeds vaker zelf bereiden, in de vorm van een zelfbereide rauw vleesvoeding, of “met de pot mee”. Het is een daardoor een hele uitdaging om als dierenarts de kritische diereigenaar van goed advies te voorzien. Nutrissues kan hier uitkomst bieden!

 • Individueel voedingsadvies op maat/recepten voor:
 1. Groeiende dieren
 2. Obese dieren
 3. Geriatrische dieren
 4. Dieren met specifieke aandoeningen, te denken valt aan:
  > Blaasgruis
  > Nier-/leverproblemen
  > Maag-darmproblemen
  > Allergieën/voedselovergevoeligheid
  > Alvleesklierproblemen
  > Hartproblemen
  > Combinaties van hierboven genoemde aandoeningen
nutrissues_dieetadvies
 • Formulering/beoordelen nutritionele compleetheid van zelfbereide voeding
 • Algemene voedingsvragen
  Heeft u een algemene voedingsvraag die u graag beantwoord wilt hebben, bijvoorbeeld over de geschiktheid van een specifieke voeding voor uw huisdier of patiënt, dan kunt u uw vraag stellen via het contact formulier. Let op: wanneer u contact opneemt voor de beantwoording van uw voedingsvraag zijn daar kosten aan verbonden. Raadpleeg hiervoor de pagina tarieven

FeedWise, het onafhankelijke, online voedingsplatform voor de dierenartsenpraktijk.

FeedWise stelt u als dierenarts en paraveterinair in staat om in een handomdraai al uw klanten een goed onderbouwd en helder voedingsadvies-op-maat te geven tijdens het consult.

Lees meer…

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?
Neem gerust contact met me op.
nutrissues_hond_kat_lr