Tarieven

FeedWise:
FeedWise is een voedingsapplicatie voor dierenartspraktijken, welke als maandabonnement beschikbaar is. Neem vrijblijvend contact op voor een passend aanbod voor het verkrijgen van FeedWise voor uw praktijk.

Diensten voor ondernemers binnen de diervoeding:
Veel van de door Nutrissues aangeboden diensten voor ondernemers zijn maatwerk, waarvoor vrijblijvend een offerte kan worden opgevraagd. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte voor een specifieke adviesvraag voor uw onderneming.

Lezingen/trainingen/workshops
Nutrissues biedt lezingen, trainingen en workshops op maat voor uw vereniging, dierenartsenpraktijk of onderneming. Afhankelijk van uw vraag kan een specifiek programma aan uw wensen worden aangepast. Deze prijs kan variëren afhankelijk van doelgroep, onderwerp en voorbereidingstijd. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte voor uw specifieke wensen.

Patiëntgebonden voedingsadvies:
Nutrissues kan geraadpleegd worden voor patiëntgebonden voedingsadvies. Dit dient altijd te gebeuren in samenspraak/op doorverwijzing van de behandeld dierenarts, zodat een goed beeld verkregen wordt van de gezondheidstoestand van de patiënt. Voor tarieven, zie onderstaande tabel.


E-mail consulten
Heeft u een algemene vraag over honden- of kattenvoeding die u graag beantwoord wilt hebben. Dan kunt u via het e-mail contactformulier uw vraag aan mij stellen. Let op: aan de beantwoording van algemene voedingsvragen via de e-mail zitten kosten verbonden (zie bovenstaande tabel).