Tarieven

FeedWise
FeedWise is een voedingsapplicatie voor dierenartspraktijken, welke als maandabonnement beschikbaar is. Neem vrijblijvend contact op voor een passend aanbod voor het verkrijgen van FeedWise voor uw praktijk. Of neem een kijkje op onze website; www.feedwise.nl

Diensten voor ondernemers binnen de diervoeding
Veel van de door Nutrissues aangeboden diensten voor ondernemers zijn maatwerk, waarvoor vrijblijvend een offerte kan worden opgevraagd. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte voor een specifieke adviesvraag voor uw onderneming.

Lezingen/trainingen/workshops
Nutrissues biedt lezingen, trainingen en workshops op maat voor uw vereniging, dierenartsenpraktijk of onderneming. Afhankelijk van uw vraag kan een specifiek programma aan uw wensen worden aangepast. Deze prijs kan variëren afhankelijk van doelgroep, onderwerp en voorbereidingstijd. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte voor uw specifieke wensen.

Patiëntgebonden voedingsadvies voor dierenartsen
Nutrissues kan geraadpleegd door worden door dierenartsen voor patiëntgebonden voedingsadvies.  Voor tarieven, zie onderstaande tabel.