FeedWise

 

Heeft u ooit moeite gehad met het kiezen van het beste dieet voor een moeilijke casus? Misschien behandelt u een hond die zowel pancreatitis als een nieraandoening heeft, een kat met voedselovergevoeligheid die geen commerciële diëten kan verdragen, of een zwaarlijvig huisdier waarbij het niet lukt het dier te laten afvallen. Wat doet u in zulke situaties? Zoekt u gedegen advies? Raadpleegt u de juiste, onafhankelijke bronnen?

Oftewel: krijgen uw patiënten binnen uw praktijk de optimale voedingszorg?

FeedWise is het onafhankelijke, online voedingsplatform voor de dierenartsenpraktijk. Deze unieke voedingsapplicatie is medeontwikkeld door Nutrissues. FeedWise stelt u als dierenarts en paraveterinair in staat om in een handomdraai al uw klanten een goed onderbouwd en helder voedingsadvies-op-maat te geven tijdens het consult. Op basis van het invoeren van actuele informatie in FeedWise over ras, gewicht en huidige voeding van uw patiënten heeft u in een handomdraai de juiste voedingsopties, geordend naar de geschiktheid voor de individuele hond of kat. FeedWise beschikt namelijk over een up-to-date database met daarin de gegevens van nagenoeg alle veterinaire voedingen. Dit kunnen zowel onderhoudsvoedingen als dieetvoedingen zijn. Na selectie van de meest geschikte keuze, geeft u de eigenaar meteen een uitdraai mee of verzend deze als pdf per mail met alle info over het gegeven advies.


FeedWise in een notendop:

Voor iedere hond en kat

Voor gezonde huisdieren en huisdieren met een aandoening die een specifieke voedingsbehoefte vereist. Speciale modules voor groeiende dieren en dieren die moeten afvallen.

 

Merkonafhanklijk voedingsadvies

Vergelijk geschikte voedingsopties van alle beschikbare merken dieetvoeding voor honden en katten.

Voor alle levensfasen en indicaties.

 

Maatwerk in voedingskeuze

  • Vind gemakkelijk de geschikte voedingsoptie voor de individuele hond of kat en genereer eenvoudig een voedingsadvies.

  • FeedWise biedt finetuning met verschillende filteropties (bijvoorbeeld voor allergenen, voermerk, multipele gezondheidsproblemen)

  • Combineer verschillende voedingen (bijv. nat- en droogvoer), terwijl u er toch voor zorgt dat aan alle energie- en voedingsbehoeften wordt voldaan.

  • Evalueer commerciële voeding aan de hand van ingrediënten en samenstelling.

Ondersteuning bij zelfgemaakte diëten

Evalueer en/of formuleer zelfgemaakte diëten voor de individuele patiënt in slechts enkele stappen.
Ook het combineren van verschillende voedingen is mogelijk.

 

Efficiëntie

“5-minute nutritional consult”: FeedWise bespaart in tijd en kosten, maar niet in kwaliteit.

Voor meer informatie zie: www.feedwise.nl


Interesse in een demonstratie en de mogelijkheden voor úw praktijk? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina.