FeedWise

Wat doet ú al met voeding in uw praktijk?

Heeft u ooit moeite gehad met het kiezen van het beste dieet voor een moeilijke casus? Misschien behandelt u een hond die zowel pancreatitis als een nieraandoening heeft, een kat met voedselovergevoeligheid die geen commerciële diëten kan verdragen, of een zwaarlijvig huisdier waarbij het niet lukt het dier te laten afvallen. Wat doet u in zulke situaties? Zoekt u gedegen advies? Raadpleegt u de juiste, onafhankelijke bronnen?
Oftewel: krijgen uw patiënten binnen uw praktijk de optimale voedingszorg?

Hippocrates kende het belang van voeding al; “Let food be thy medicine, and medicine be thy food” is een van zijn meest gevleugelde uitspraken. Voeding is van cruciaal belang om optimale groei en gezondheid te behouden, goede prestaties te garanderen en de tekenen en progressie van veel aandoeningen te beheersen. Kennis van voeding is daarom van vitaal belang voor dierenartsen, zodat zij eigenaren juist kunnen informeren over de zorg voor gezonde dieren, en ziekten kunnen helpen voorkomen en behandelen. Met FeedWise heeft u nu met één druk op de knop uw eigen onafhankelijke bron van voedingskennis voorhanden. Binnen enkele minuten voorziet u uw patiënten van gedegen en onafhankelijk voedingsadvies-op-maat.

FeedWise is een voedingsapplicatie speciaal ontwikkeld om dierenartsen en paraveterinairen te ondersteunen in het geven van merk-onafhankelijk voedingsadvies. Het is beschikbaar in de vorm van een maandelijks abonnement. Een korte greep uit de mogelijkheden van FeedWise:

Interesse in een demonstratie en de mogelijkheden voor úw praktijk? Neem dan vrijblijvend contact op via de contact pagina.